Despre

Your Food Mancare la Comanda in Pitesti

Bucatar pasionat, Elvis Badea, dupa 15 ani de experienta in diferite bucatarii, a ajuns, in 2015, sa-si doreasca propria bucatarie.

O bucatarie in care sa se simta bine, care sa il reprezinte, in care sa poata controla fiecare ingredient adaugat in mancare, in care sa gateasca dupa propriul gust si sa tina cont doar de principiile personale.

Astfel, a inceput sa puna piatra peste piatra si sa construiasca Your Food, bazandu-se pe faptul ca orice lucru facut din pasiune, cu drag si atentie la detalii, trebuie sa aduca si satisfactie pe masura.

Daca vei vizita YYour Food Meniul Zilei in Pitestiour Food (adresa: Strada Dragos Voda, nr. 11, Bl. C1, parter, Pitesti), imediat ce vei intra vei intelege ce inseamna atentia la detalii si o bucatarie care sa il reprezinte pe Elvis: o combinatie intre clasic si modern, respect pentru trecut si deschidere catre viitor.
Este posibil, daca si-a terminat treaba, sa il gasesti pe marginea geamului, ganditor, cu un caiet si un stilou cu penita notand ceva.. si-o pipa undeva pe langa el. Iti va spune-o gluma sigur!

Iar daca vei si gusta mancarea gatita de el, cu siguYour Food Desert Meniul Zilei Pitestiranta vei fi cucerit. Mancare gatita, cu gusturile ingredientelor perfect imbinate, abia luata de pe aragaz sau scoasa din cuptor. Iti va da si un desert, ca la mama acasa.

Esti asteptat la Your Food, in fiecare zi lucratoare, inclusiv sambata, de la ora 12:00, pentru a iesi un pic din cotidian.

Pofta buna!

Vezi Meniul Your Food de astazi