Mancare gatita la comanda pentru acasa. In weekend nu gatesti!

Asteptam, cu nerabdare, sa vina fiecare weekend, pentru a ne opri un pic in loc, pentru a petrece timp cu familia, cu prietenii, intr-un cadru familiar, comod, linistit, la noi acasa: Duminica in familie, ca in copilarie.

Si cum sunt atatea lucruri de facut, chiar si in weekend, noi ne-am gandit la un plan bun pentru tine. Anumite lucruri trebuie planuite!

Afla care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru ca IN WEEKEND sa NU GATESTI, dar sa ai masa plina de mancare gatita, tu sa arati impecabil, iar familia si prietenii sa sa intrebe cum ai reusit sa le faci pe toate.
Mancare gatita la comanda in Pitesti

Luni, Pasul 1Iti imaginezi ce mancare ti-ai dori sa savurezi in weekend: o ciorba gustoasa? ceva gatit la cuptor? o budinca sau un strudel?Marti, Pasul 2Iti imaginezi ce prieteni ai invita la masa in weekend. Lor ce le-ar placea sa savureze? O ciorba fierbinte, o tocanita gustoasa?Miercuri, Pasul 3Scrie lista cu felurile de mancare pe care ti le-ai imaginat pentru weekend (care este aproape!!) si comanda astazi. Astfel si noi avem timp sa facem lista cu ingredientele necesare.Joi, Pasul 4Mai gandeste-te o data! Ai facut comanda? Vrei sa mai adaugi ceva? Suna-ne la numarul 0728 770 449.Vineri, Pasul 5Tot ce mai ai de facut este sa iti inviti prietenii la masa maine! Noi deja cumparam ingredientele proaspete pentru ca de dimineata sa ne apucam de gatit pentru tine. Sa ai un weekend minunat!
De fapt, treaba este simpla: daca ai nevoie de mancare gatita la comanda, de mancare la comanda, suna la 0728 770 449, comanda felurile de mancare dorite, spune-ne pentru cand le doresti si cati invitati ai si, de gatit, gatim noi, la Your Food, Pitesti.