Servicii

Your Food ofera urmatoarea gama de servicii: meniul zilei in Pitesti, bucatar personal (care sa gateasca la tine acasa), mancare gatita la oala pentru acasa.

Meniul zilei

Cauti un serviciu de meniul zilei in Pitesti altfel, preparat ca la mama acasa, cu gust si ingrediente proaspete si sanatoase? Suntem solutia!
Gatim in fiecare zi, cu pasiune si cu gust, diferite feluri de mancare si te invitam sa iti diversifici meniul. Scapa de fast food, scapa de mancarea cu gust de cantina si savureaza meniul YourFood. Iti garantam ca toate ingredientele noastre sunt proaspete si sanatoase si ca absolut orice fel de mancare pe care il propunem in meniu este preparat in aceeasi zi.
In fiecare zi lucratoare, chiar si sambata, la ora 12:00, mancarea la Your Food este abia luata de pe aragaz sau scoasa din cuptor. Avem si desert!
Vezi meniul de astazi

Gatesc la tine acasa

Cauti pe cineva care sa gateasca la tine acasa in locul tau? Suntem solutia!
Poti crea un meniu impresionant la tine acasa si te poti bucura de un bucatar personal cu experienta la tine acasa oricand doresti organizezi o petrecere, o cina in familie sau intre prieteni. Bucatar Badea Elvis: 16 ani de experienta in bucatarie.
Vezi detalii

Mancare pentru acasa la comanda

Cauti pe cineva care sa gateasca in locul tau, tu doar sa alegi felurile de mancare dorite? Suntem solutia!
Preparam mancarea pentru fiecare client in parte, pe baza comenzii. Livrarea se face la domiciliu, in recipiente de unica folosinta.
Vezi detalii